Clàusula RGPD per al compliment del deure informatiu i obtenció del consentiment a través del web

AVIS LEGAL

 

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

 

Raó social: EXTERNA ASSESSORS S.L.
NIF: B64603301
Direcció: AV. DIAGONAL, 626, 4º2º – 08021 – BARCELONA
Telèfon:

 

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

Aquí ha de descriure la finalitat o activitat del web o de l’entitat. Preus dels productes o serveis que s’ofereixen a través del web, amb indicació dels impostos i despeses d’enviament.

El present avís legal (des d’ara, el “Aviso Legal”) regula l’ús del lloc web: www.externa.cat

 

LEGISLACIÓ
Amb caràcter general les relacions entre EXTERNA ASSESSORS, S.L.  i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

ÚS I ACCÉS D’USUARIS
L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb EXTERNA ASSESSORS, S.L.  o qualsevol de les seves delegacions.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de EXTERNA ASSESSORS, S.L. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de EXTERNA ASSESSORS, S.L.

 

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)
EXTERNA ASSESSORS, S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

 

EXTERNA ASSESSORS, S.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de EXTERNA ASSESSORS, S.L. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de EXTERNA ASSESSORS, S.L. té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.